Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (2.83 secunde)
Rubrica COOL Fashion, realizata de unul dintre cei mai cunoscuti si creativi designeri romani, Dana Budeanu, completeaza fericit structura revistei LaLa Band Magazine, care ne dorim sa devina si in materie vestimentara un reper al bunului gust pentru adolescenti.
Targul asta a mers binisor, a fost lume multa, au fost si clienti noi", a mai spus Carmen Bere. La targul de cristale de la Muzeul National de Geologie a fost prezenta si Dana Nastase.
Intr-un cadru ce imbina armonios stiinta infrumusetarii si a relaxarii, Dr Dana si Stefan Jianu au reusit sa dezvolte singura oaza balineza din Europa!
Diva Hair este deschis de marti pana sambata, intre orele 9.00 - 20.00, duminica si luni fiind inchis. Cea care manageriaza Diva Hair este hair-stilista Dana Visanescu.
O loterie de familie, o productie Mediapro Pictures, a carei distributie include nume precum Andreea Marin, Dragos Bucur, Gheorghe Visu si Dana Rogoz.
Marian Ralea, Stefan Banica Sr., Emilia Popescu, Dana Dembinski, Cornel Vulpe, Serban Celea, Virginia Mirea, Petrica Popa, Petre Lupu, Radu Duda, Paul Nadolschi, Valeriu Arnautu, Daniel Constantinescu intra in jocul dinamic al pasiunilor si al minciunii imaginat de Carlo Goldoni.
Dana Jianu, Carmen Pavel, Ani Cretu, Marcel Radu, Roxana Iliescu. Povestea colectiei "Touareg by Liza Panait" exista practic dintotdeauna in sufletul creatoarei, pentru ca spiritul liber si demn al nomazilor din desert a fascinat-o mereu.
Lucian Ionescu, Bianca Popescu, Vlad Trifas, Dana Marineci, George Lepadatu, Cosmin Pana, Vladimir Purdel, care, alaturi de experimentatii actori si profesori Paul Chiributa si Adrian Titieni, isi impletesc vocile cu interventiile muzicale semnate de Stelică
Dana Andronie) Marea Neagra a fost, la sfarsitul saptamanii, plina... de valuri. Parea a fi geloasa pe marea de oameni care s-a adunat la Vama Veche, la cea de-a X-a editie Folk You!
Dana Andronie) S-a gatat Gala celei de-a X-a editii Folk You! Florian Pittis, care a avut loc in cadrul Zilelor Bucurestiului.
Claudia Pavel, Simona Dragomir, Florentina Opris, Ianna Novac, Dana Lutu, Dezbracatu', alaturi de protagonistele emisiunii Dreptul la fericire de la Happy Channel au intrat in jocul de-a vacanta fashion inedita, intr-o atmosfera stylish si relaxata.
Dana si baietii mi-au dat energia necesara pentru a trece prin incercari si de a lua lucrurile de la capat.
A decedat miercuri, la ora 13.00, in urma unui stop cardio-respirator ireversibil, a spus directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta, citata de news.ro.
Dana Anghelescu. Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila. Dupa licenta in actorie, atrasa de literatura, a inceput sa scrie teatru.
Nu au iesit din preferintele designerilor nici in acest sezon fustele de tul, purtate cu hanorace la moda si pantofi stiletto si dungile asortate intre ele in culori si texturi diverse, cum vedem la fetele de la Alist, sau jachetele tip bomber sau de rapper indragite de Dana Rogoz - http://www.danarogoz.com/piesele-clasice-de-street-wear/.
Alaturi de modele, pe scena au urcat si Giulia, Dana Rogoz si Sanziana Negru. Colecția marcheaza o evolutie din punct de vedere al design-ului si al materialelor folosite.
Din distributia filmului fac parte Horatiu Malaele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete), Iosif Pastina (Niculae), Razvan Vasilescu, Dorina Chiriac, Ion Caramitru, George Mihaita, Florin Zamfirescu, Marian Ralea, Andi Vasluianu, Gheorghe Visu, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa s.a..
expozitiile Trei ipostaze stilistice - Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu si Letitia Oprisan, De la sacrificiu la speranta (Mihai Èšopescu), Deprindere in metal si sticla (Ileana Dana Marinescu), lansarea albumului tapiserie al artistei Cela Neamtu si Junkyard Symphony, expozitia artistei Edith Torony.
expozitiile Trei ipostaze stilistice - Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu si Letitia Oprisan, De la sacrificiu la speranta (Mihai Èšopescu), Deprindere in metal si sticla (Ileana Dana Marinescu), lansarea albumului tapiserie al artistei Cela Neamtu si Junkyard Symphony, expozitia artistei Edith Torony.
Un film de Dinu Tanase, cu: Alexandra Fasola, Dorel Visan, Dana Dogaru, Constantin Cojocaru, Mircea Rusu, Lari Georgescu, Valer Delakeza.
google-analytics.com